Eens een Suzuki, altijd een Suzuki

Suzuki rijders zijn al overtuigd. Die willen nooit meer iets anders. Lees alles over de 7 Garanties van Suzuki.

De 7 Garanties van Suzuki

 

Een Suzuki is dynamisch en speels om te rijden door zijn lage gewicht en directe besturing. Zo ontdekte drie redactie-teams de ‘fun to drive” factor van de Swift.

Standaard alle technologie die je echt nodig hebt en je auto extra veilig maakt. In een Suzuki vind je altijd de beste technische oplossingen voor veiligheid, zuinigheid en betrouwbaarheid. 

Aantrekkelijk en compact van buiten en ruim van binnen. Zo valt de Ignis op met zijn karakteristieke design én biedt deze Ultra Compact SUV verrassend veel binnenruimte.

Suzuki staat elk jaar in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Zo komt Suzuki als betrouwbaarste automerk naar voren in een omvangrijke enquête van de Consumentenbond.

Minder verbruik, lage wegenbelasting en voordelig in onderhoud. Dankzij slimme technieken gaan Suzuki’s zuinig met brandstof om. Zelfs een Suzuki heeft af en toe onderhoud nodig. Gelukkig kan dat bij de Suzuki-dealer professioneel en voordelig. 

Er is altijd een dealer in de buurt, die persoonlijk voor je klaar staat. Vertrouw op vakmanschap, duidelijke afspraken en betrouwbare service.

Veel auto voor je geld en een auto die ook nog eens veel waard blijft. Profiteer nu tijdelijk van extra inruilvoordeel: ruil je huidige auto in voor een scherp aanbod.